Politika zasebnosti


1. Uvod

VL-SA transporti, Sanja Nikolić s.p. (“Podjetje”, “mi”, “nas”, “naš”) spoštuje vašo zasebnost in je zavezan k zaščiti osebnih podatkov, ki jih delite z nami. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih zbiramo preko naše spletne strani ali katerih koli drugih virov.

2. Kateri podatki se zbirajo

Podjetje zbira naslednje osebne podatke od strank:

  • Ime in priimek
  • E-mail
  • Telefonska številka

Te podatke zbiramo preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.

3. Kako uporabljamo vaše podatke

Podjetje uporablja zbrane podatke izključno za odgovor na vprašanja in vzpostavitev stika z vami. Ne uporabljamo vaših podatkov za trženje ali promocijske namene, razen če se za to izrecno strinjate.

4. Deljenje vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne delimo z nobenimi tretjimi osebami, razen s partnerji, ki imajo podpisano pogodbo z nami. Vaših podatkov ne bomo nikoli prodali, dali v najem ali razkrili na kakršen koli drug način, razen če:

  • To zahteva zakon.
  • To je potrebno za izvajanje naših pravic, vključno z izvrševanjem zahtevkov in obrambo pred zahtevki.

5. Varnost podatkov

Vaše podatke shranjujemo varno na našem e-mailu ter na naši spletni strani. Uporabljamo razumne in primerne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo in nepooblaščeni dostop, razkritje, spremembo in uničenje vaših osebnih podatkov.

6. Vaše pravice

Imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (“pravico do pozabe”) in pravico do ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Če želite uveljavljati katere koli od teh pravic, nas kontaktirajte na prevoznistvo.nikolic@gmail.com.

7. Kontakt

Za vprašanja ali skrbi v zvezi s politiko zasebnosti se lahko obrnete na nas na prevoznistvo.nikolic@gmail.com.

8. Spremembe te politike zasebnosti

Podjetje si pridržuje pravico, da kadar koli posodobi ali spremeni to politiko zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba storitev po tem, ko naredimo spremembe v tej politiki zasebnosti, predstavlja vaše soglasje s temi spremembami.